Rólunk

Vállalkozásunk 2012-ben alakult néhány jóbarát lelkes összefogásából, felismerve a digitális tudásanyagra és a filmes megjelenésre való igény megjelenését Kelet-Európában is. Forgatott videókkal, a 2D és 3D animációkkal, AR és VR alkalmazásokkal és egyéb grafikus tartalmakkal célozzuk meg a mai kor emberének ingerküszöbét.

Szolgáltatásaink

2D animációk

Ez a megjelenítés mód a közvélekedéssel ellentétben nem merül ki a klasszikus rajzfilmekben, a 2D animációban ennél sokkal gazdagabb lehetőségek rejtőznek. Mind a grafikai stílus, mind az animációs megoldások egyaránt széles tárháza lehetővé teszi, hogy fantáziadús és érdekes filmek jöjjenek létre, amelyekre a koronát a sound FX teszi fel, ami az élmény közel harmadát adja.

3D animációk

A 3D megjelenítés lehetővé teszi, hogy realisztikus, vagy ahhoz közeli látványt hozzunk létre, fotók vagy leírások alapján újraépítsünk és bemutassunk már nem létező tárgyakat, embereket, megfilmesítsünk eseményeket.

Forgatott filmek

Ez a legismertebb és legrégebbi technika, ugyanakkor ez igényli a legtöbb figyelmet, mivel emberekkel és nem szoftverekkel dolgozunk a folyamat során. A végeredményt akár még ki is lehet egészíteni az előbb említett másik két eljárással (2D és 3D).

Grafika/Kiadványok

A hagyományos két dimenziós anyagok készítéséhez többféle szoftvert használunk, amelyek lehetővé teszik mind a szabadabb, a szabadkézi rajzokhoz, festéshez hasonló technikák használatát, mind pedig a mérnökibb, parametrizáltabb ábrázolások készítését. Ezeken kívül használunk még kiadványszerkesztő vagy a fotók utómunkájához készült alkalmazásokat is.

A csapat