Ügyfél:Sümegi Vármúzeum


Főzés

Ez az élőszereplős kisfilm méltán lehetett volna a középkori főzőcsatornák főműsoridős produkciója. A készítés kései évszáma nem indokolhatja eléggé ennek elmaradását.

A sümegi vár konyhájában nagy a sürgés-forgás: a szakácsok sorra készítik az ínycsiklandozó ételeket. A forgatott kisfilmben ma is ismerős eszközök és technikák elevenednek meg, a régi konyha ízei azonban sokban különböznek a maitól. A feliratozott film az alapanyagokat és a recepteket is bemutatja. Sásával vagy pilával együk-e a klödört?


Ügyfél:Sümegi Vármúzeum


Főzés


Ez az élőszereplős kisfilm méltán lehetett volna a középkori főzőcsatornák főműsoridős produkciója. A készítés kései évszáma nem indokolhatja eléggé ennek elmaradását.

A sümegi vár konyhájában nagy a sürgés-forgás: a szakácsok sorra készítik az ínycsiklandozó ételeket. A forgatott kisfilmben ma is ismerős eszközök és technikák elevenednek meg, a régi konyha ízei azonban sokban különböznek a maitól. A feliratozott film az alapanyagokat és a recepteket is bemutatja. Sásával vagy pilával együk-e a klödört?

Sümegi Vármúzeum2022


Megosztás: